Trainster mr. Esther Bond, RB CFP

Esther heeft de opleiding master fiscaal recht aan de Universiteit van Groningen en Federatie Financieel Planners bij de FFP met succes afgerond. Tevens is zij lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en heeft zij de opleiding tot Register Belastingadviseur (RB) gedaan. Esther is sinds 2007 actief als financieel planner en fiscalist. Eerst bij Contaxus Belastingadviseurs (2004 - 2011), daarna bij BDO Accountants & Belastingadviseurs (2011 -2018) en sinds 2018 als zelfstandig fiscalist en financieel planner. 

In haar rol bij BDO als financieel planner was Esther verantwoordelijk voor het opzetten en uitdragen van financiële planning als vakgebied. Ze heeft jarenlange ervaring in het coachen van fiscalisten op het gebied van financiële planning.

Vul jouw gegevens in zodat je van Smart Financial Planner niet mist.

In de tussentijd ontvang je alvast wekelijkse tips van ons.“Van Esther kregen wij een gedegen plan met duidelijke adviezen en acties. Zij heeft onze verwachtingen overtroffen en daarnaast is zij ook een zeer prettige persoonlijkheid. Ik beveel haar van harte aan. ”

Mark Zwier, voormalig tax partner BDO

                                                                         

  Blog Privacy Statement Algemene voorwaarden