Wat klanten zeggen over ons 

Van Ronald kregen wij een gedegen plan met duidelijke adviezen en acties. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen en daarnaast is hij ook een zeer prettige persoonlijkheid.

Ronald heeft voor Rabobank Utrecht gewerkt met als opdracht om financiële planning als dienst op de kaart te zetten. Mede onder zijn verantwoordelijkheid is dit gegroeid van nul tot een volwaardige dienst, waarmee Rabobank Utrecht binnen 2 jaar het hoogste aantal financiële planningen (“best practice”) heeft gedaan van alle lokale Rabobanken in Nederland. Ronald heeft dit gedaan met veel inzet, empathie en kennis van zaken. Hij heeft tevens onze klanten geadviseerd met financiële planning en keer op keer zijn onze klanten meer dan tevreden over dit traject. Ik beveel Ronald van harte aan voor mensen die nadenken over hun eigen financiële planning.

Geraldine Septer  //  Manager Private Banking Rabobank Utrecht

Esther heeft onze verwachtingen overtroffen en daarnaast is zij ook een zeer prettige persoonlijkheid.

Esther heeft, in onze gezamenlijke tijd bij BDO, het onderwerp financiële planning op de kaart gezet. Zowel regionaal als landelijk binnen de diverse locaties. Zowel binnen als buiten de organisatie heeft zij hier, onder andere door het geven van presentaties, op een goede en inhoudelijke manier aandacht voor weten te vragen. Zij heeft mensen bewust kunnen maken van het feit dat financiele planning een vast onderdeel van de adviespraktijk dient te zijn. Ik heb Esther hierbij leren kennen als een enthousiaste en ter zake kundige financieel planner, die door haar open en persoonlijke houding het vertrouwen van de klanten wist te winnen en hiermee tot een optimaal advies wist te komen.

Mark Zwier  //  voormalig tax partner BDO

Met Ronald als aanjager ontgroeien we de fase van het ‘pionieren’.

Ronald heeft voor Baker Tilly als opdracht financiële planning binnen de hele organisatie prominent(er) verankert te krijgen binnen onze dienstverlening. Met Ronald als aanjager ontgroeien we de fase van het ‘pionieren’. De dienstverlening is inmiddels – mede dankzij de inzet van Ronald – ontwikkeld tot een volwaardig en professioneel product. Ronald heeft daarbij met name aandacht gehad voor het advieskader, doorontwikkeling van templates, actief onder de aandacht brengen van de dienstverlening en het trainen en ondersteunen van diverse collega’s. Ik heb er alle vertrouwen in dat de dienstverlening op korte termijn niet meer weg te denken is binnen Baker Tilly.

Maurice van Slooten  //  Partner Tax Advisory

Ronald helpt mij enorm in mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer!

In tijden van verandering is het fijn om te weten welke financiële speelruimte je hebt. Met Ronald een heel nuttig traject doorlopen, met een heel plezierige aanpak. Heeft ons veel inzicht gegeven met als resultaat een document waarin heldere adviezen en acties zijn verwoord, gebaseerd op een gedetailleerd financieel model. Helpt mij enorm in mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer! Ronald, bedankt voor je hulp!

Harold de Bruijn  //  Partner at IntegrationPeople 

                                                                         

  Blog Privacy Statement Algemene voorwaarden