Trainer Ronald Sier, MSc CFP

Ronald heeft de opleiding Master of Science in de Verzekeringskunde met specialisatie financiële planning aan de Universiteit van Amsterdam met succes afgerond. Ronald is sinds 2007 actief als financieel planner. Eerst bij Rabobank Waterland (2007 - 2011), daarna bij Schretlen & Co als vermogensplanner (2011 - 2015) en vanaf 2015 als zelfstandig financieel planner. In die rol is hij als financieel planner onder andere ingehuurd door Rabobank Utrecht, Rabobank Nederland en Baker Tilly Berk N.V.

Ronald is ook (internationaal) spreker en oprichter van het platform smartfinancialplanner.com. Op dit platform worden online cursussen en coaching aangeboden voor financieel planners, wereldwijd.  Smart Financial Planner heeft inmiddels een bereik van circa 2,600 financieel planners over de hele wereld. 

Vul jouw gegevens in zodat je van Smart Financial Planner niet mist.

In de tussentijd ontvang je alvast wekelijkse tips van ons.“Van Ronald kregen wij een gedegen plan met duidelijke adviezen en acties. Ik beveel hem van harte aan. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen en daarnaast is hij ook een zeer prettige persoonlijkheid.”

ANGELIQUE KEIJSERS, CHIEF COMPLIANCE OFFICER BIJ RABOBANK

                                                                         

  Blog Privacy Statement Algemene voorwaarden