Maak een gratis afspraak met een van de PENTA leden

Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Je kunt er op vertrouwen erop dat PENTA vertrouwelijk omgaat met jouw gegevens zoals te lezen is in deze privacy verklaring van Smart Financial Planner (een van de mede-eigenaren van PENTA)

De eerste stap

De eerste stap om ‘Financiële Planning’ binnen jouw organisatie rendabel en succesvol te maken is door deze afspraak te maken! Gelouterde praktijkprofessionals vertellen jou hoe je financiële planning rendabel en succesvol inzet als (nieuwe) dienst aan jouw klanten. Zij vertellen je wat je kunt doen om dit te bereiken maar ook wat je vooral (beter) kunt laten.

Trusted Advisor

Als accountant of fiscalist ben je de vertrouwenspersoon, waardoor klanten ook jouw proactieve rol verwachten als het gaat om hun persoonlijke, financiële toekomst. Als Trusted Advisor wil je je klant helpen met hun toekomst, vanuit een gedegen inzicht en passend advies. Maar hoe pak je dat aan? Wat is de meest efficiënte werkwijze? En hoe?

Tijden veranderen…

Herken je het verschil in het werk anno nu en tien jaar geleden? Standaard werkzaamheden nemen steeds verder af, door digitalisering en automatisering. Dus je kunt wel raden wat dat voor de omzet betekent. Om de omzet en winst op peil te houden is het daarom belangrijk dat je tijdig innoveert en investeert in nieuwe bedrijfsmodellen. En hoe zorg je ervoor dat klanten ook de prijs willen betalen?

Antwoorden!

De antwoorden op deze en andere vragen krijg je in dit gratis gesprek. 

PENTA

PENTA is bedacht en wordt uitgevoerd door  Thimo Rietveld, Anneke Janssen en Ronald Sier. Wij helpen organisaties om financiële planning succesvol te integreren naast de bestaande dienstverlening met ons nieuwe programma: PENTA. Wij bieden een duurzaam en toekomstbestendig financiële-planning-businessmodel voor accountantskantoren door middel van optimalisatie van Tooling, Organisatie, Kennis, Vaardigheden en Winstgevendheid. Het PENTA Programma is gebaseerd op het doorlopend verbeteren van deze 5 onderdelen. 

Maak een gratis afspraak met Thimo, Anneke of Ronald

Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met jou op

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven