Alle trainingen

Breng jouw financiële planning naar een hoger plan

€ 59,-

ONLINE Training: De aanmerkelijk belang heffing bij het overlijden van de DGA

Hoe je aan de hand van het huwelijksgoederenregime de aanmerkelijk belang belasting voorkomt, uitstelt of betaalt. Met praktische, duidelijke voorbeeldcasussen voor de financieel planner.
€ 169,-

ONLINE Training: Masterclass Flextestament

Een handleiding voor de financieel adviseur om in 10 stappen te signaleren, analyseren en adviseren over alle ins en outs van het flextestament
€ 69,-

ONLINE Training: Schenken van de ouderlijke woning aan het kind

Alle fiscale en financiële ins en outs van de schenking van de ouderlijke woning aan het kind
€ 269,-

ONLINE TRAINING: Visueel en online presenteren

Hoe je minimaal 8 uur bespaart met de nieuwe, efficiënte en visuele financiële planning presentatie. Geef jouw klant een optimale klantbeleving aan de hand van kant en klare sjablonen.
€ 549,-

Binnenkort beschikbaar: PE FFP PT 2020: Continue dienstverlening

PE Praktijktoepassing over hoe je jouw financiële planning service een doorlopend, bestendig en winstgevend karakter geeft
€ 299,-

Binnenkort beschikbaar: Financiële planning ToolBox

Reduceer onzekerheid en versnel het financiële-planning-proces met een compliance-proof ToolBox. Bewezen tools voor implementatie-succes in jouw organisatie
€ 549,-

Binnenkort beschikbaar: Online PE FFP PT 2020: Vaardigheden verzilveren

PE praktijktoepassing om de bewezen, menselijke aanpak voor het inventarisatie-, kennismakings- en presentatiegesprek te benutten. Voor zowel een live als online klantgesprek.
€ 747,-

PASSE PARTOUT PENTA: Financiële planning succesvol en rendabel maken

Drie praktijkgerichte trainingen om jouw financiële planning service succesvol en rendabel te maken
€ 269,-

ONLINE training: Visueel en online presenteren

Hoe je minimaal 8 uur bespaart met de nieuwe, efficiënte en visuele financiële planning presentatie. Aan de hand van kant en klare financiële planning sjablonen. Inclusief 4 PE RB punten (fiscaal).
€ 249,-

ONLINE TRAINING: Methodische vaardigheden PrivateWealthNavigator

Bespaar tijd en geld in het financiële planning proces door efficiënte invoer van de financiële planning software
€ 249,-

ONLINE TRAINING: Organisatie en winstgevendheid

Leer je eigen waardepropositie te creëren en ideale klanten te krijgen. Gebruik kant en klare handvaten voor het inrichten van een efficiënt FP proces.
€ 149,-

ONLINE TRAINING: Financiële planning verkoopvaardigheden

Hoe je financiële planning verkoopt zonder echt te verkopen. Verzilver jouw authentieke, menselijke vaardigheden met deze bewezen aanpak.
GRATIS

GRATIS e-mailtraining: Digitaal verkopen van financiële planning

Hoe je financiële planning verkoopt met het versturen van één e-mail en één telefonisch gesprek. Je ontvangt ook de scripts van de e-mail en het telefonische gesprek
€ 279,-

ONLINE training: Masterclass vermogen

Leer hoe te adviseren over vraagstukken op het snijvlak van fiscaliteit en vermogen. Met speciale aandacht voor (de samenhang tussen) de huidige en toekomstige tarieven in box 1, 2 en 3. Inclusief 4 PE RB punten (fiscaal). En 4 PE FFP punten (K&A).

Wat onze cursisten zeggen

Zojuist heb ik de financiële planning "nieuwe stijl" geprobeerd. Ik ben zeer enthousiast, super bedankt voor het delen. Ik win minimaal 12 uur met deze nieuwe werkwijze!

tim-blom-foto
Tim Blom

Financieel planner Finest planning

Je kunt eerlijk gezegd niet veel verbeteren aan deze training. Het is op een uitstekende locatie,  interactief (online) en actief (trainingsdag). Absolute meerwaarde is de feitelijke klantsituaties. Top!

martijn
Martijn Betlem

Vermogensmanager Rabobank

Volgens mij staat dit concept als een huis. Een verademing bij alle voorgaande trainingen op dit gebied. Écht gericht op de praktijk mede door de aanwezigheid van échte klanten, maar zeker ook de relaxte benadering van Ronald en niet te vergeten Esther.

douwe
Douwe Ploeg

Zelfstandig financieel planner

Het was een super leuke dag! Ik sta helemaal achter de aanpak dat ons vak people business is, dus dat de mensgerichte aanpak doorslaggevend is in het proces.

artur
Artur Kox

Financieel planner Ritzer en Rouw

Word je enthousiast van onze trainingen?

We hopen natuurlijk van wel. Toch kan het zijn dan je vragen hebt. Schroom niet en neem contact met ons op. We reageren snel.

Scroll naar top