Alle trainingen

Breng jouw financiële planning naar een hoger plan

€ 415

PE CFP® Praktijktoepassing 2024: Van testament tot levenstestament

PE CFP® Praktijktoepassing 2024 - Van testament tot levenstestament: ontdek de praktische, stap voor stap advies-aanpak voor elke klant
€ 395,-

PE CFP® Praktijktoepassing 2024: Van vermogensplan naar beleggen

PE CFP® Praktijktoepassing - Van vermogensplan naar beleggen: de meest simpele, efficiënte en bewezen werkwijze
GRATIS

GRATIS e-mailtraining: Digitaal verkopen van financiële planning

Hoe je financiële planning verkoopt met het versturen van één e-mail en één telefonisch gesprek. Je ontvangt ook de scripts van de e-mail en het telefonische gesprek

Wat onze cursisten zeggen

Zojuist heb ik de financiële planning "nieuwe stijl" geprobeerd. Ik ben zeer enthousiast, super bedankt voor het delen. Ik win minimaal 12 uur met deze nieuwe werkwijze!

tim-blom-foto
Tim Blom

Financieel planner Finest planning

Je kunt eerlijk gezegd niet veel verbeteren aan deze training. Het is op een uitstekende locatie,  interactief (online) en actief (trainingsdag). Absolute meerwaarde is de feitelijke klantsituaties. Top!

martijn
Martijn Betlem

Vermogensmanager Rabobank

Volgens mij staat dit concept als een huis. Een verademing bij alle voorgaande trainingen op dit gebied. Écht gericht op de praktijk mede door de aanwezigheid van échte klanten, maar zeker ook de relaxte benadering van Ronald en niet te vergeten Esther.

douwe
Douwe Ploeg

Zelfstandig financieel planner

Het was een super leuke dag! Ik sta helemaal achter de aanpak dat ons vak people business is, dus dat de mensgerichte aanpak doorslaggevend is in het proces.

artur2
Artur Kox

Financieel planner Ritzer en Rouw

Word je enthousiast van onze trainingen?

We hopen natuurlijk van wel. Toch kan het zijn dan je vragen hebt. Schroom niet en neem contact met ons op. We reageren snel.

Scroll naar boven

Op de hoogte blijven van onze trainingen?

Laat dan hiernaast jouw gegevens achter.