Alle trainingen

Breng jouw financiële planning naar een hoger plan

€ 539,-

PE FFP PT 2020 / 2021: Van eenmalig advies naar advies via abonnement

PE FFP Praktijktoepassing over hoe je jouw financiële planning service een doorlopend, bestendig en winstgevend karakter geeft (incl. levenstestament-advisering)
€ 539,-

PE FFP PT 2020 / 2021: Tijdbesparend en modern adviseren

PE FFP praktijktoepassing om minimaal 8 uur te besparen in het financiële planning proces met visueel en interactief presenteren
€ 449,-

LIVE TRAINING: Visueel presenteren van financiële planning

Hoe je minimaal 8 uur bespaart met de nieuwe, efficiënte en visuele financiële planning presentatie. Aan de hand van kant en klare financiële planning sjablonen. Inclusief 4 PE RB punten (fiscaal).
€ 449,-

Financiële planning verkoopvaardigheden

Hoe je financiële planning verkoopt zonder echt te verkopen. Verzilver jouw authentieke, menselijke vaardigheden met deze bewezen aanpak.
GRATIS

GRATIS e-mailtraining: Digitaal verkopen van financiële planning

Hoe je financiële planning verkoopt met het versturen van één e-mail en één telefonisch gesprek. Je ontvangt ook de scripts van de e-mail en het telefonische gesprek

Wat onze cursisten zeggen

Zojuist heb ik de financiële planning "nieuwe stijl" geprobeerd. Ik ben zeer enthousiast, super bedankt voor het delen. Ik win minimaal 12 uur met deze nieuwe werkwijze!

tim-blom-foto
Tim Blom

Financieel planner Finest planning

Je kunt eerlijk gezegd niet veel verbeteren aan deze training. Het is op een uitstekende locatie,  interactief (online) en actief (trainingsdag). Absolute meerwaarde is de feitelijke klantsituaties. Top!

martijn
Martijn Betlem

Vermogensmanager Rabobank

Volgens mij staat dit concept als een huis. Een verademing bij alle voorgaande trainingen op dit gebied. Écht gericht op de praktijk mede door de aanwezigheid van échte klanten, maar zeker ook de relaxte benadering van Ronald en niet te vergeten Esther.

douwe
Douwe Ploeg

Zelfstandig financieel planner

Het was een super leuke dag! Ik sta helemaal achter de aanpak dat ons vak people business is, dus dat de mensgerichte aanpak doorslaggevend is in het proces.

artur2
Artur Kox

Financieel planner Ritzer en Rouw

Word je enthousiast van onze trainingen?

We hopen natuurlijk van wel. Toch kan het zijn dan je vragen hebt. Schroom niet en neem contact met ons op. We reageren snel.

Scroll naar top

Op de hoogte blijven van onze trainingen?

Laat dan hiernaast jouw gegevens achter.