Alle trainingen

Breng jouw financiële planning naar een hoger plan

€ 539,-

PE FFP PT 2020 / 2021: Van eenmalig advies naar advies via abonnement

PE FFP Praktijktoepassing over hoe je jouw financiële planning service een doorlopend, bestendig en winstgevend karakter geeft (incl. levenstestament-advisering)
€ 449,-

Masterclass Executeur: routekaart naar een professionele afwikkeling

Hoe je jouw klanten - zonder aansprakelijkheidsrisico's - begeleidt als (adviseur van de) executeur aan de hand van praktische casuïstiek en handig stappenplan
€ 539,-

PE FFP PT 2020 / 2021: Tijdbesparend en modern adviseren

PE FFP praktijktoepassing om minimaal 8 uur te besparen in het financiële planning proces met visueel en interactief presenteren
Vanaf € 169,-

Masterclass Flextestament

Een interactief programma voor de financieel planner en fiscalist om over het flextestament te kunnen signaleren, analyseren en adviseren in de praktijk.
€ 449,-

LIVE TRAINING: Visueel presenteren van financiële planning

Hoe je minimaal 8 uur bespaart met de nieuwe, efficiënte en visuele financiële planning presentatie. Aan de hand van kant en klare financiële planning sjablonen. Inclusief 4 PE RB punten (fiscaal).
€ 59,-

ONLINE Training: De aanmerkelijk belang heffing bij het overlijden van de DGA

Hoe je aan de hand van het huwelijksgoederenregime de aanmerkelijk belang belasting voorkomt, uitstelt of betaalt. Met praktische, duidelijke voorbeeldcasussen voor de financieel planner.
€ 59,-

ONLINE Training: Schenken van de ouderlijke woning aan het kind

Alle fiscale en financiële ins en outs van de schenking van de ouderlijke woning aan het kind
€ 299,-

Binnenkort beschikbaar: Financiële planning ToolBox

Reduceer onzekerheid en versnel het financiële-planning-proces met een compliance-proof ToolBox. Bewezen tools voor implementatie-succes in jouw organisatie
€ 249,-

LIVE TRAINING: Methodische vaardigheden PrivateWealthNavigator

Bespaar tijd en geld in het financiële planning proces door efficiënte invoer van de financiële planning software
€ 249,-

LIVE TRAINING: Organisatie en winstgevendheid

Leer je eigen waardepropositie te creëren en ideale klanten te krijgen. Gebruik kant en klare handvaten voor het inrichten van een efficiënt FP proces.
€ 449,-

Financiële planning verkoopvaardigheden

Hoe je financiële planning verkoopt zonder echt te verkopen. Verzilver jouw authentieke, menselijke vaardigheden met deze bewezen aanpak.
GRATIS

GRATIS e-mailtraining: Digitaal verkopen van financiële planning

Hoe je financiële planning verkoopt met het versturen van één e-mail en één telefonisch gesprek. Je ontvangt ook de scripts van de e-mail en het telefonische gesprek

Wat onze cursisten zeggen

Zojuist heb ik de financiële planning "nieuwe stijl" geprobeerd. Ik ben zeer enthousiast, super bedankt voor het delen. Ik win minimaal 12 uur met deze nieuwe werkwijze!

tim-blom-foto
Tim Blom

Financieel planner Finest planning

Je kunt eerlijk gezegd niet veel verbeteren aan deze training. Het is op een uitstekende locatie,  interactief (online) en actief (trainingsdag). Absolute meerwaarde is de feitelijke klantsituaties. Top!

martijn
Martijn Betlem

Vermogensmanager Rabobank

Volgens mij staat dit concept als een huis. Een verademing bij alle voorgaande trainingen op dit gebied. Écht gericht op de praktijk mede door de aanwezigheid van échte klanten, maar zeker ook de relaxte benadering van Ronald en niet te vergeten Esther.

douwe
Douwe Ploeg

Zelfstandig financieel planner

Het was een super leuke dag! Ik sta helemaal achter de aanpak dat ons vak people business is, dus dat de mensgerichte aanpak doorslaggevend is in het proces.

artur2
Artur Kox

Financieel planner Ritzer en Rouw

Word je enthousiast van onze trainingen?

We hopen natuurlijk van wel. Toch kan het zijn dan je vragen hebt. Schroom niet en neem contact met ons op. We reageren snel.

Scroll naar top

Op de hoogte blijven van onze trainingen?

Laat dan hiernaast jouw gegevens achter.