Bedankt voor de interesse in ons gratis seminar “Financiële planning rendabel en succesvol maken”

Vul hieronder jouw naam, e-mailadres en het telefoonnummer in. 

We delen jouw gegevens nooit met anderen.

Op donderdag 12 maart van 15.30 tot 18.00 uur organiseren wij het seminar ‘Financiële planning rendabel en succesvol maken!’. Na afloop is er een informele antifile bijeenkomst met hapjes en drankjes tot 19.00 uur.

De eerste stap

De eerste stap om ‘Financiële Planning’ binnen jouw organisatie rendabel en succesvol te maken is door dit seminar te volgen! Gelouterde praktijkprofessionals vertellen op dit seminar hoe je financiële planning rendabel en succesvol inzet als (nieuwe) dienst aan jouw klanten. Zij vertellen je wat je kunt doen om dit te bereiken maar ook wat je vooral (beter) kunt laten.

Trusted Advisor

Als accountant of fiscalist ben je de vertrouwenspersoon, waardoor klanten ook jouw proactieve rol verwachten als het gaat om hun persoonlijke, financiële toekomst. Als Trusted Advisor wil je je klant helpen met hun toekomst, vanuit een gedegen inzicht en passend advies. Maar hoe pak je dat aan? Wat is de meest efficiënte werkwijze? En hoe?

Tijden veranderen…

Herken je het verschil in het werk anno nu en tien jaar geleden? Standaard werkzaamheden nemen steeds verder af, door digitalisering en automatisering. Dus je kunt wel raden wat dat voor de omzet betekent. Om de omzet en winst op peil te houden is het daarom belangrijk dat je tijdig innoveert en investeert in nieuwe bedrijfsmodellen. En hoe zorg je ervoor dat klanten ook de prijs willen betalen?

Antwoorden!

De antwoorden op deze en andere vragen krijg je in dit bijzondere antifile seminar. Het seminar wordt gehouden in hotel Van der Valk Breukelen en deelname is gratis. Wees er snel bij want er zijn maximaal 40 stoelen beschikbaar!

PENTA

Dit seminar wordt georganiseerd door  Thimo Rietveld, Anneke Janssen en Ronald Sier. Wij helpen organisaties om financiële planning succesvol te integreren naast de bestaande dienstverlening met ons nieuwe programma: PENTA. Wij bieden een duurzaam en toekomstbestendig financiële-planning-businessmodel voor accountantskantoren door middel van optimalisatie van Tooling, Organisatie, Kennis, Vaardigheden en Winstgevendheid. Het PENTA Programma is gebaseerd op het doorlopend verbeteren van deze 5 onderdelen. 

Scroll naar boven